HOOKED.

Power House Danmark

Website

Vi er stolte over at annoncere vores seneste samarbejde med Power House Danmark, hvor HOOKED Media har haft æren af at skabe en ny og spændende online platform, der afspejler Power House Danmarks vision og mission.

Vores opgave var at opdatere og forny Power House Danmarks online tilstedeværelse. Vi valgte at bruge WordPress, en alsidig og brugervenlig platform, der gør det muligt for Power House Danmark at styre og vedligeholde deres hjemmeside med lethed. WordPress giver også mulighed for at tilføje nye funktioner og skræddersy hjemmesiden efter Power House Danmarks behov og ambitioner.

For at skabe en visuel identitet, der var i tråd med Power House Danmarks kraftfulde budskab, arbejdede vi tæt sammen med 12 talentfulde modeller. Sammen med dem gik vi ned i Power House Danmarks lokaler på Aarhus Ø for at fange den rå energi og æstetik, der definerer deres unikke træningsmiljø.

Besøg hjemmesiden her.

WORK

Se et udpluk af vores cases.

Kontakt os for at komme i gang

Er du klar til at tage det næste skridt? Udfyld formularen og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan finde ud af om vi er et match.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer