HOOKED.

Om HOOKED Media,
Din digitale partner in crime

HOOKED er designet til at hjælpe virksomheder med at vokse, lære og forstå. Hvis du søger et personligt samarbejde med erfarne specialister, kunne vi meget vel være det rette valg for din virksomhed. Vi er specialister inden for Meta Ads, Google Ads, WordPress / Elementor, Shopify, content produktion og e-mailmarketing.

Når du arbejder sammen med os, møder du ikke sælgere – kun specialister, der er klar til at rådgive, implementere og eksekvere jeres markedsføringsstrategi på tværs af alle kanaler.

Dit dedikerede marketing team

HOOKED er din nye vækstpartner, med fokus på personligt og ærligt samarbejde. Vi har base i Aarhus og består af to dedikerede nørder med speciale i at optimere brands online tilstedeværelse via Google, Facebook, E-mailmarketing og optimering af hjemmesider. Vores mission er at assistere små og mellemstore virksomheder med deres ekspansion og succes ved at omdanne innovative idéer til effektive løsninger.

Gennem et personligt samarbejde stræber vi efter at forstå jeres specifikke behov og målsætninger. Vi mener, at nøglen til succes i ethvert projekt ligger i klar og åben kommunikation, hvilket sikrer, at vi sammen kan opnå dine mål.

Ahmad og Andreas fra HOOKED Media

Vi tror på det gode samarbejde

Hos HOOKED Media har vi ingen bindinger eller forvirrende kontrakter. Når du starter op hos os, sammensætter vi sammen en løsning, der tilpasses jeres virksomhed. Dialogen er herefter åben, og det er altid muligt enten at tilføje eller reducere aftalen efterfølgende.

3 ting vi er stolte af

Web, Google Ads, Automation

Andreas Krogh

Meta Ads, Content planning

Ahmad ib

EJer, hooked media

Andreas Jelsbak Krogh

Mit navn er Andreas Jelsbak Krogh, og jeg driver til dagligt HOOKED Media. Min erfaring stammer fra arbejde både i bureauverdenen og internt i e-handelsvirksomheder. Derudover har jeg en bachelorgrad i e-handel fra Aarhus Erhvervsakademi.

I slutningen af 2023 opkøbte jeg 50% af en eksisterende webshop. Dette gjorde jeg, fordi jeg følte et behov for at dygtiggøre mig inden for driftsaspektet for bedre at kunne vejlede mine kunder i spørgsmål vedrørende backend-systemer, Shipmondo, betalingsaftaler, indkøb, eller andre relaterede områder.

På det personlige plan bruger jeg meget tid på at spille padeltennis, gå ture med min hund og se al den fodbold, jeg kan, helst live på stadion.

Book et møde

Se hvad vores kunder siger

Kundeudtagelser

WORK

Se et udpluk af vores cases.

Kontakt os for at komme i gang

Er du klar til at tage det næste skridt? Udfyld formularen og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan finde ud af om vi er et match.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer