HOOKED.

Services

Vi er et all-around bureau der håndtere alt fra vores partneres hjemmesider, betalt annoncering, e-mailmarketing, content produktion og planlægning af opslag på sociale medier. 

Markedsføring der virker

Hos HOOKED Media har vi stor erfaring med alle grene af online markedsføring, herunder Google Ads, E-Mailmarketing, Facebook Ads, implementering og optimering af webshops. Vælger du et samarbejde med os, kommer vi til at gennemgå jeres nuværende setup, jeres målsætninger og komme med vores mest kvalificerede bud på hvordan vi opnår dette i det tempo i ønsker. 

Vores tilgang til et samarbejde

Når vi indgår et samarbejde med en ny virksomhed, sørger vi altid for at behovsafdække sammen med virksomheden – så vi sammen kan skræddersy den løsning der giver bedst mening for den enkelte case. 

Vi stræber efter at være den forlængede arm, som i kan vende alle jeres online problemstillinger med – og vi har flere successfulde cases for vi har fundet en ekstern partner og ageret projektleder for vores klienter. 

Ingen binding på vores aftaler

Vi går meget op i et ærligt og personligt samarbejde – og det går begge veje når man samarbejder med os. Derfor har vi ingen binding på nogen af vores aftaler. Vi er dog stolte af at over 7 af vores nuværende partnere har været kunde hos os i mere end 3 år. 

Google Ads

Skab målrettet trafik og øg din online synlighed med skræddersyede Google Ads-kampagner. Vores eksperter maksimerer dit ROI gennem nøje udvalgte søgeord og annoncer.

Facebook Ads

Forstærk dit brand og nå ud til din målgruppe med effektive Facebook Ads. Vi designer engagerende kampagner, der konverterer besøgende til loyale kunder.

Content

Fortæl din historie og engager dit publikum med kreativt og værdifuldt indhold. Fra blogindlæg til video, vi producerer indhold, der resonere med din målgruppe.

E-mailmarketing

Styrk kunderelationer og driv salg med personlig e-mailmarketing. Vores strategier inkluderer segmentering og automatiserede flows til at øge engagement og konverteringer.

Branding

Lad os hjælpe dig med at opbygge et stærkt og genkendeligt brand. Vores team udvikler unikke brandingstrategier, der afspejler din virksomheds værdier og tiltaler din målgruppe.

Hjemmeside

Lad os lave en ny hjemmside for øget salg og en bedre brugeroplevelse. Vi tilbyder integrering, opsætning af tracking, hastighedsoptimering og teknisk SEO.

Kundeudtagelser

Dit dedikerede marketing team

HOOKED er din nye vækstpartner, med fokus på personligt og ærligt samarbejde. Vi har base i Aarhus og består af to dedikerede nørder med speciale i at optimere brands online tilstedeværelse via Google, Facebook, E-mailmarketing og optimering af hjemmesider. Vores mission er at assistere små og mellemstore virksomheder med deres ekspansion og succes ved at omdanne innovative idéer til effektive løsninger.

Gennem et personligt samarbejde stræber vi efter at forstå jeres specifikke behov og målsætninger. Vi mener, at nøglen til succes i ethvert projekt ligger i klar og åben kommunikation, hvilket sikrer, at vi sammen kan opnå dine mål.

Ahmad og Andreas fra HOOKED Media

Kontakt os for at komme i gang

Er du klar til at tage det næste skridt? Udfyld formularen og lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan finde ud af om vi er et match.

Vi kontakter dig indenfor 24 timer