hooked.

Responsive hjemmesider.

Responsive hjemmeside

Når du skal designe din næste hjemmeside, er et responsivt design det allervigtigste at tage højde for. Er din kommende eller nuværende hjemmeside ikke responsive, er den tæt på ubrugelig!

Hvad betyder `responsiv´?

Et responsivt webdesign er en brugerflade, der tilpasser sig den enhed dine kunder besøger din hjemmeside med. Det vil sige, at din hjemmeside automatisk tilpasser sig, alt efter om den ses på computer, mobil eller tablet.

De fleste hjemmesider og webshops er i dag responsive, og diverse platforme som WordPress, Webflow og Shopify gør det nemt at designe til den specifikke enhed. Dog oplever vi at der stadig forholdsvis mange virksomheder, der ikke har tænkt tanken om et responsivt web design. Dette er meget ærgerligt, da det giver potentielle kunder en dårlig oplevelse og skader konverteringsraten på din side.

Google straffer dig

Er din hjemmeside ikke responsive, straffer Google din hjemmeside ved at rangere den markant dårligere end responsive hjemmesider. Det gør de for at beskytte deres produkt og levere den bedst mulige oplevelse til deres brugere. I 2019 cementerede Google vigtigheden af netop en responsive hjemmeside ved at indføre et nyt indeks der hedder Mobile First som de fleste webdesignere lever efter i dag. Alle hjemmesider indeksere i dag gennem deres mobilside og er denne ikke god, bliver din placering det heller ikke.

Er din hjemmeside ikke responsiv?

Hos HOOKED Media arbejder vi altid ud fra Mobile First princippet, når vi udvikler en ny hjemmeside eller webshop. Ønsker du et uforpligtende tilbud til hvordan vi kan gøre netop din hjemmeside eller webshop mobilvenlig så tøv ikke med at kontakte os.

WHAT WE DO.

➀Branding

➁Web Design 

➂Digital Marketing

GET IN TOUCH.