hooked.

Kom igang med Facebook Ads (Meta).

Hvad er Facebook annoncering?

Facebook annoncering er de annoncer du møder mellem alle de organiske opslag, stories og reels du møder på Facebook og Instagam.

Facebook har over de senere år konstant øget mængden af placeringer hvor vi finder deres annoncer, blandt andet via opkøb af andre platforme såsom det mega populære medie Instagram og kommunikationsplatformen Whatsapp.

Det ligger lidt i ordet at annoncering betyder betalt annonceplads som virksomheder eller enkeltpersoner betaler for at få lov at bruge.

Hvad koster det?

Jeg har de seneste 7 år brugt mange penge på Facebook, og min læring har her været at Facebook annoncering er for alle og at det ikke behøver at være særligt omkostningsfuldt. Oftest starter jeg ud med at lavt budget, tester og finder ud hvad der virker og hvad der ikke virker.

Derfor er det umuligt endegyldigt at konstatere hvad Facebook annoncering koster. “Fordelen” ved denne form for annoncering er at du kan starte op for et relativt lavt budget og som omtalt før: Teste dig frem til hvad der virker bedst for din virksomhed.

Hvordan får man succes på Facebook?

Der er rigtig mange faktorer der spiller ind, i forhold til om din virksomhed kan få succes med jeres Facebook annoncering. Har i den rigtige hjemmeside? De rigtige produkter? Er produktet prissat korrekt og hvordan behandler i de kunder der kommer igennem.

Så pas på du ikke blot affærdiger Facebook og siger at det ikke virker, det har jeg set ofte – og det er faktisk tit at der er andre faktorer der har gjort at annonceringen har fejlet.

Hvad er Facebook ads?

WHAT WE DO.

➀Branding

➁Web Design 

➂Digital Marketing

GET IN TOUCH.