Betalt annoncering

Kom ud til de rigtige kunder

Konkurrencen på de sociale medier er hårdere end nogensinde før, og det samme billede gør sig gældende for søgemaskinerne. Derfor er det blevet essentielt at benytte betalt annoncering for at nå ud til en større målgruppe både på Google, Facebook og Instagram. 

Hos HOOKED håndterer vi alle former for betalt annoncering, hvis jeres virksomhed ønsker dette. Vi sørger for gennemsigtighed i vores daglige arbejde med jeres annoncekroner og I er aldrig i tvivl om, hvad I bruger jeres markedsføringsbudget på. Det betyder at vi er med hele vejen fra målsætning til eksekvering. 

Vi kan hjælpe jer på følgende kanaler: Google Ads, herunder Shopping, Display, YouTube og Search annoncering, Facebook og Instagram annoncering. 

Facebook

Kom ud til nye kunder og fasthold dine eksisterende kunder med Facebook annoncering.

Google Ads

Google Ads er et super værktøj til at drage potentielle kunder ind på din hjemmeside. 

Ved at klikke på "accepter", accepterer du vores brug af cookies. Nogle cookies bruges til statistik og andre benyttes efter yderligere markedsføring.

uforpligtende samtale!

Udfyld formularen og lad os tage en snak om dine drømme og målsætninger for din virksomhed. Sammen kan vi helt komme tættere på at realisere dine drømme. 👇🏼